otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Dinamo superzvaigznes pie Liepājas bērniem

Pie slavenā Sanda Ozoliņa pēc autogrāfa.
8. februārī Rīgas „Dinamo” hokejisti Sandis Ozoliņš, Aleksandrs Ņiživijs, Mark Hartigan un Chris Holt „Liepājas Metalurga” ledus hallē aizvadīja kopēju treniņu jeb meistarklasi ar 1999/2000. gadā dzimušo zēnu komandu, kuras treneris ir Nikolajs Siļčonoks.

KHL zvaigžņu sniegtos treniņus un sacīto jaunie hokejisti kāri tvēra burtiski atvērtām mutēm. Lai arī Liepājas ledu šīs zvaigznes ar savu klātbūtni nelutina, dinamieši te jutās itin labi. Gluži kā mājās. Un kā nu ne, ar jaunajiem hokejistiem viņi sapratās labāk par skolotājiem, kuriem teiktais nebija divreiz jāatkārto. Visu meistarklasei atvēlēto laiku mazie liepājnieki kā paklausīgi zaldātiņi sekoja Dinamo meistaru norādēm, pēc kā sekoja autogrāfu dalīšana un fotografēšanās. Un, kad dinamieši sāka dalīt līdzi atvestas piemiņas dāvaniņas, zēni kā viens saskrēja ap Sandi Ozoliņu. Viņš tomēr kā tāds elks. Laikam jau visiem Latvijas zēniem. Un meitenēm jau arī...

Vēl tikai jāpiebilst, ka „Liepājas Metalurga” jaunajiem hokejistiem tā nav pirmā iespēja roku rokā trenēties ar slaveniem hokejistiem. Vasarā ar Kārli Skrastiņu un Oskaru Bārtuli uz ledus kāpa Aleksandra Cicurska un Igora Ļebedeva audzēkņi, janvārī kopā ar Sanktpēterburgas „SKA” hokejistiem Alekseju Jašinu, Alekseju Petrovu, Georgiju Berdjukovu, Gļebu Kļimenko, Dmitriju Šitikovu, Maksimu Sokolovu un treneri Vladimiru Jurzinovu trenējās Maksima Bogdanova audzēkņi.

Treniņa pilnībā reportāža te: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157625880655809/

Nav komentāru: