svētdiena, 2011. gada 17. aprīlis

Liepājā valdošie sanāk uz kongresu

Liepājas partijas priekšgalā joprojām Uldis Sesks.
16. aprīlī Liepājas Olimpiskā centra zālē zem nosaukuma “Tango” pulcējās pilsētā valdošās “Liepājas partijas” aktīvisti, lai lemtu par savu līderu pārvēlēšanu, apspriestos un debatēs izteiktu visu, kas uz sirds.
Kā jau bija gaidāms, tad “Liepājas partija” ar sava priekšsēdētāja un pilsētas mēra Ulda Seska darbību bija apmierināti, tādēļ viņam tik dāvāta absolūti visu atnākušo balsis. Tik pat liela vienprātība valdīja arī, ievēlot abus līdzpriekšsēdētājus- Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieku Gunāru Ansiņu un Liepājas domes deputātu un Liepājas 1. ģimnāzijas direktoru Helviju Valci. Taču izvēlotes partijas valdi sanākušo balsis dalījās. Vieni valdē vēlējās redzēt Irēnu Opšteinu, citi Pāvelu Juru, kamēr citiem vairāk piemērots šķita Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldes pārvaldnieks Guntars Krieviņš. Visbeidzot tika lemts, ka valdē turpmāk darbosies Aija Barča, Edvīns Striks, Guntars Krieviņš, Vita Plūksna, Uldis Hmieļevskis un Vilnis Vitkovskis.
Starp kongresa delegātiem bija sastopami Saeimas deputāti Oskars Zīds un Aija Barča. Abi pastāstīja par sevis vilkto vezumu parlamentārā darbā, kamēr Veselības ministrs Juris Bārzdiņš sanākušos iepazīstināja ar savu darbošanos ministra postenī.
Kongresa laikā visi bija vienasprātis, ka sadarbība ar Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS) ir sevi pilnībā attaisnojusi. Pilsētas mērs Uldis Sesks nemaz neslēpa, ka vienā otrā lietā esot daudz kas jāmācās no viņa Venstpils kolēģa Aivara Lemberga, kurš demonstrējot apskaužamu kompeteneci un uzstājību daudzos jautājumos. Savukārt Liepājas Attīstības pārvaldes vadītājs Vilnis Vitkovskis bija sagatvojis teju pus stundu garu apskatu par Liepājas partijas solījumiem, kas izpildīti ar uzviju, reizē arī neslēpjot neizpildīto, piemēram to, ka nav realizēta iecere par BMX trasi.
Jāatgādina, ka Liepājas partiju 2004. gada 14. decembrī nodibināja ap 300 liepājnieku, savukārt Liepājas mērs Uldis Sesks Liepājā valda kopš 1997. gada.

Pasākuma fotogalerija: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157626510988028/

1 komentārs:

Unknown teica...

Vernoj dorogoj idjom, tovarišči!