piektdiena, 2011. gada 1. aprīlis

Liepaja Spring cup 2011

Visi noskaņoti cīņai par uzvaru!
1. un 2. aprīlī Liepājā, stadionā „Olimpija” jau ceturto gadu pēc kārtas notiek futbola turnīrs 1999. gadā dzimušajiem sportistiem „Liepaja Spring cup 2011 (Liepājas pavasaris 2011)”.
Pirmajos gados “Liepājas pavasaris” bija tikai Baltijas valstu turnīrs. Taču ar katru gadu dalībnieku skaits paplašinājās, piesaistot arī Skandināvijas valstu klubus. Šogad pirmo reizi Liepājā viesojas visiem labi pazīstamo Brēmenes „Werder” un Maskavas „CSKA” jaunie futbolisti. Kopumā turnīrā piedalās 14 komandas– tostarp KS Lechia (Polija), HJK (Somija), Brommapojkarna (Zviedrija), FC Kontu (Somija), Klaipeda (Lietuva), FM Ateitis (Lietuva), JDFS Alberts (Latvija), FK Baltika (Krievija) un citas komandas. Protams arī laukuma saimnieki- SK „Liepājas Metalurgs”.
Šogad turnīru organizē sporta kluba „Liepājas Metalurgs” treneris Dzintars Kazaks, kurš īpaši pateicīgs un priecīgs par visiem, kas palīdzēja turnīra organizēšanā. Gan materiāli, gan arī morāli.
Sacensības sākās 1. aprīļa rītā, kas sportistus īpaši nelutināja ar siltu laiku. Taču cīņassapru un apņēmību uzvarēt nevienai komandai tas nav spējis atņemt.
Pirmajā sacensību dienā jauniem futbolistiem nāksies spēlēt visas dienas garumā- līdz pat 19.00, bet sestdien turnīrs atsāksies jau 8.00 rītā, kas noslēgsies ar labāko apbalvošanu 15:00.

Fotoreportāža: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157626279768601/

Nav komentāru: