piektdiena, 2011. gada 8. aprīlis

Futbolisti tiekas ar līdzjutējiem

"Ripa" bija pilna.
Šodien sporta bārā “Ripa” “Liepājas Metalurga” futbola klubs rīkoja tradicionālo tikšanos ar saviem līdzjutējiem. Tikšanos ar labiem jaunumiem iesāka sporta kluba vadītājs Ilgvars Šēns, tostarp paziņojot nefutbolisku prieka vēsti- Liepājas metalurģijas rūpnīca radusi iespējusi tomēr nokomplektēt komandu, kas startēs Baltkrievijas ekstralīgas nākamajā sezonā.
Savukārt futbola lietās I.Šēns fanus aicināja padomāt par savu dziesmu tekstiem, jo šogad čempionāta organizatori īpaši sekošot līdzi, lai tajos nebūtu rupjību un sodīs klubus. Par pārkāpumiem sekošot bargi Latvijas Futbola federācijas sodi.
Turpinot sarunu par futbola tematiku, atklāts un jautrā omā bija komandas galvenais treneris Vladimirs Osipovs, kurš pastāstīja, ka spēlētāji demonstrēs labu sniegumu un kad komanda iespēlēsies, tad tā čempionātā būs smags pretinieks jebkuram konkurentam, neskatoties uz to, ka Liepāja visas Latvijas futbola Virslīgā pēc pēc leģionāru skaita ieņem otro vietu no beigām. Tātad- komanda faktiski balstīsies un pašu spēkiem.
Īpaši klubs aicināja visus sporta draugus atbalstīt komandu, nākot gan uz spēlēm, gan nebūt pārāk kritiskiem pret spēlētājiem. Jo daudzi ir mūsu pašu jaunās futbola cerības, no kuriem viena otra spēkos būs sezonas laikā pat atrast savu nākamo karjeras pakāpienu, atrodot iespēju spēlēt kādā bagātākā komandā ārvalstīs.
Kā jau allaž tikšanās šādās reizēs pieņemts, atnākušajiem bija iespēja klātienē- ārpus ierastā zaļā laukuma redzēt sportistus tiešā tuvumā un pat uzdot viņiem pa kādam jautājumam, pēc kā sekoja kluba sarūpētā iespēja iemalkot kādu alus kausu un iekost labam noskaņojam.

Fotoreportāža ir te: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157626454966786/

Nav komentāru: