piektdiena, 2013. gada 23. augusts

Krišjāņa Valdemāra ielā pārmaiņas

Kā jau ierasts, reizi pa reizei ziņoju par notiekošo Krišjāņa Valdemāra ielā no mobilā telefona, pa cik tas ir visu laiku kabatā.
Tātad- tramvajs tagad skrien pa jaunām sliedēm. Joprojām reversa kustība, tomēr labā ziņa, sliedes ieliktas labi, jo brauc tramvajs klusi. Nekad tik klusa braukšana nav bijusi. Protams, būs interesanti sagaidīt ziemu, kad zeme sasalst. Vai arī tad būs tik klusa braukšana, bet domājams, ka labāk jau būs. Tie, kuri ar tramvaju pa jauno sliežu posmu jau izbraukuši, teicās, ka esot varen laba un līdzena braukšana. Varot stāvēt kājās un nebaidīties, ka ka tramvajā apkritīs.
Bez tā visa, notiek tas, ko esmu uzteicis par labāko variantu Vecliepājai- starp sliedēm tiek likts vecais bruģakmens. Agrāk, piebildīšu, bija tikai smiltis. Būs tīrāks, būs skaistāk. Un ievēroju, ka Jūrmalas un Kr. Valdemāra ielas krustojuma pieturā ielu paaugstina, kas nozīmē, ka būs daudz ērtāka iekāpšana tramvajos un pie reizes tiks ierobežota skriešana pa ielu. Ļoti gudrs lēmums!
Un vēl nespēju nepriecāties par jauno ielas apgaismojumu. Tas ir fantastisks! Gaišs kā ārzemēs, kā tādos gadījumos mēdzam teikt.

Nav komentāru: