sestdiena, 2011. gada 16. jūlijs

Motocikls un noteikumi

Pilnīgi vienalga par noteikumiem.
Varat man izskaidrot, kāpēc absolūts vairums, kas sēžas uz motocikla vai skūtera, iedomājas, ka viņiem noteikumi nav rakstīti? Ātruma pārsniegšana, apdzīšana pilnīgi nevietā un nelaikā, nepārtraukto līniju ignorēšana visos veidos. Labi, Liepājā satiksme maza, bet ja tā būtu kā, piemēram Vācijā? Ar ko Latvija tad atšķirtos no tās pašas piedirstās Indijas vai Afganistānas, kur satiksmes noteikumi vispār neeksistē?

3 komentāri:

CE teica...

Būs jau labi :D

Zandis teica...

Pats tu esi lohs.

Jeb, nākamreiz, kad vari papist malā, lai palaistu moci garām, tad arī izdari to, tas atrisinās daudz problēmas:
Mocis tiks tur, kur viņš gribēja tikt, nepārkāpjot tavus noteikumus;
Tev neradīsies muļķīgi jautājumi;
Visi būs laimīgi.

"Bet kā, Zandi, vai tad viņam ir kaut kāda priekšroka???"
Nē, vienkārši tas (ātrāk nokļūšana galā) notiks jebkurā gadījumā, tikai jautājums ir tāds, vai viņš būs spiests braukt pa tavām nepārtrauktajām līnijām, lai to izdarītu, vai arī tu būsi tik labs un viņam palīdzēsi nebraukt pa viņām.

Lai vai kā, pirms piesaukt kaut kādas vācijas vai ko tur, pasakties, kāda tur ir attieksme pret motobraucējiem. Es saprotu, ka īsti neviens nav vainīgs pie tā, ka attīstības ziņā neesam diez ko tālu tikuši, bet kamēr būs šīs šaurās pierītes, kuras bļauj savu kompleksu nomākti par to, ka motocikli tādi, motocikli šitādi, nekas arī uz labo pusi nemainīsies.

Aigars teica...

Laikam tiešām esmu šaurā pierīte un pēdējo komentāru nesaprotu...