otrdiena, 2010. gada 14. septembris

10. vidusskola- skola ar prezidenta vārdu

Sveicēji un atbalstītāji.
Šodien notika 10. vidusskolā ilgi gaidītais brīdis, kad svinīgā kopā sanākšanā tika atklāta jaunā skolas nosaukuma plāksne, kurā lasāms, ka tā ir nodēvēta pirmā Latvijas prezidenta Jāņa Čakstes vārdā. Aivara Kleina un viņa audzēkņa Jāņa Judina darinātajā plāksnē iekalts arī prezidenta portrets.
Ar savu klātbūtni 10. vidusskolu pagodināja pilsētas mērs Uldis Sesks un viņa vietniece Silva Golde. Daudz labu vārdu par skolu teica Liepājas Izglītības pārvaldes vadītāja Ludmila Molčanova. Tika arī nolasīti Valsts prezidenta Valda Zatlera un Izglītības ministres Tatjanas Koķes laba vēlējumi. Starp atnākušajiem viesiem bija arī tie, kuri atbalstīja plāksnes izgatavošanu. Tāpēc viņiem- Grobiņas Novada padomes priekšsēdētājam Aivaram Priedolam, uzņēmējam un apvienības “Vienotība” Saeimas deputāta kandidātam Edgaram Krūmiņam, Liepājas reģionālās slimnīcas Uroloģijas nodaļas virsārstei, apvienības “Par Labu Latviju!” Saeimas deputāta kandidātei Dzintrai Litavniecei un uzņēmējam Guntim Lazdupam skanēja paldies vārdi. Jo bez citu atbalsta pašu spēkiem viss tik gludi neizdotos.
Par iepriecinājumu atnākušajiem dziedāja Tomass Kleins, aicinot slaveno “Saldus sauli” dziedāt kopīgi, kam simtgalvanais skolēnu koris ar sajūsmu atsaucās.
Visa fotoreportāža te: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157624954565656/

Nav komentāru: