sestdiena, 2014. gada 8. februāris

Nepatīkams atgadījums Klaipēdas ielā

Šodien atgriežoties no laukiem, atdūrāmies pret ceļu policijas slēgto Klaipēdas ielu netālu no pilsētas robežas. Apstājoties ieraudzījām, ka pilnīgās lupatās saburzīts auto, no kura mediķi velk ārā šoferi. Apskatot nelaimes vietu, ieraudzīju baiso postažu, ko avarējušais spēkrats paveicis- vismaz pieci apgaismes stabi nogāzti, simtgadīgs koks apskādēts un tas vēl būtu sīkums. Redzot šausminošos postījumus, nav šaubu, ka ātrums mašīnai bijis ārprātīgs un tikai augstāko spēku klātbūtne ir paglābusi cilvēku dzīvības. Neviļus iedomājos, ka ar bērniem te braucām stundu atpakaļ uz pretējo pusi... Ja blakus būtu bijis cits auto vai pa trotuāru būtu gājis gājis cilvēks, par sekām pat bail domāt, redzot metāla apgaismes stabus, kas vairāk atgādināja sakožļātus kokteiļa salmiņus.
Starp citu, jāuzteic ceļu policistu darbība. Ieradušies bija ātri, visu noslēguši un pat akumulatoru no avarējušā auto atvienoja.
Starp citu, atkal jāuzteic telefonu, kas bija kabatā. Ar to tapušas gan bildes, gan šis raksts.
Mazliet vairāk par avāriju "uzrakusi" žurnāliste Ita C., aicinu palasīt un pārdomāt: http://www.liepajniekiem.lv/zinas/kriminalzinas-negadijumi/nolauz-vairakas-laternas-un-ietriecas-koka-109684

Nav komentāru: