sestdiena, 2010. gada 24. jūlijs

Baltic Beach Party 2010

Atliek visiem, kas tur iekšā, labi pavadīt lielisko nedēļas nogali lieliskajā Liepājā ar cerību,
ka šī nebūs pēdējā reize, kad BBP nes Liepājas vārdu.
Atzīšos, ka nevienu pašu reizi, kopš notiek Baltic Beach Party, neesmu tur bijis. Dažādu iemeslu pēc. Vienreiz biju aizbraucis, citu reizi iekrita darbs. Vēl citās reizēs biju noguris un nelikos par to ne zinis. Arī šogad neatradu nevienu pašu iemeslu, lai turp dotos. It kā neviens, kas tur kāpa uz skatuves, mani pa īstam neaizskāra. Un tomēr nolēmu, ka, ja reiz šīs slavenais pasākums notiek pēdējo reizi, iešu. Saņēmos un kopā ar bērniem līdz tam aizgāju. Bet tālu tas gājiens nebija, līdz žogam. Tā kā neviens mani še neaicināja un citas iekļūšanas kā vien meklējot kases lodziņus neatradu, nācās domāt par maciņa tukšošanu. Un tomēr… Varbūt esmu kļuvis par vecu, varbūt šīs ūbermodernās lietas nesaprotu, taču atdot par viena vakara izklaidi pludmalē tik daudz nebiju gatavs. Vienam cilvēkam par jauku un mīlīgu piektdienas vakaru Liepājas smiltīs prasīja gandrīz 15 latus. Laikam jau brāļi Mediņi no manis arī šoreiz neko nedabūs.

4 komentāri:

laimisk teica...

Pilnīgi manas domas...Starp citu Liepājas ķirurģijas nodaļa ir jau pārpildīta .... lūzumi un citas traumas , ko iegūst pārdzērušies "mūzikas fani"

Anonīms teica...

ja un ar katru gadu trakak un trakak :D:D:D:D

Anonīms teica...

Ieraudzīju brāli Pediņu pa TV! Nu tik pretīgs un nobarots mūlis, lāga izteikties pat nevar... Es deģenerātu pasākumus neatbalstu, tāpēc uz Bitch party negāju un neiešu!

Anonīms teica...

xgzuupkcu http://crush-the-castle.com Crush The Castle