piektdiena, 2009. gada 11. septembris

Beidzot tas ir noticis!

Ar varen lielu lepnumu (gara acīm redzu bundziniekus, kas jau bungo kulminācijas fanfaras) varu paziņot, ka 2007. gada oktobrī sāktais ir beigts. Ar tik pat lielu gandarījumu var paziņot, ka beidzot esmu beidzis savu Liepājas fotogrāfiju sistematizēšanu šajā blogā. Diemžēl, visas bildes ielikt nebija spēkos. Šis tas palika nepamanīts, taču lauvas tiesā esmu izgājis cauri nesenai Liepājas vēsturei no 2002. gada nogalei līdz pat 2009. gada septembrim. Tagad sākšu publicēt reālā laikā uzņemtas bildes.
Starp citu, paša pirmā publikācija šajā blogā bija šī te: http://www.liepajnieks.lv/2007/10/lielk-ugunsnelaime-liepj.html. Jāsaka, ka pagalam bēdīga, taču ar to kaut kā visu sāku. Varbūt dēļ tā, ka iespiedās atmiņā. Šis tas no ierakstiem ir par laiku pirms 2002. gada, taču to gan nav daudz.
Un tad vēl varu atgādināt, ka sākums 2002. gadā tapa ar šādu tehniku- http://www.liepajnieks.lv/2007/10/toreiz-visas-bildes-tapa-ar-o-te.html. Sīkums, taču vērojot digitālās fototehnikas evolūciju, atliek vien ieplest acis. Vēl tik nesen mazais aparātiņš bija daudzu sapņu piepildījums. Tagad...
Kāda tad ir šī bloga bilance uz šo dienu? Tad nu lūk, triju gadu laikā tapuši 504 ieraksti, kas atspoguļo vismaz tik pat notikumus vai faktus. Maz? Vai daudz? Eh, domājiet paši!
P.S. Turpmāk visas bildes ievietošu 800 pikseļu lielumā. Lai uz bildes uzklikšķinot, attēls būtu daudz pārskatāmāks.

Nav komentāru: